2010. május 16., vasárnap

Ne haragudjatok...

...hogy feléje sem néztem a blognak.
Hálátlannak érzem magam, hiszen majd' egy hónapig titkoltam előletek, milyen finomakat eszünk. :)))
Áááá, a valóság az, hogy alig ügyködtem a konyhában. :(
Rengeteget dolgoztam viszont azért, hogy ezentúl újra legyen időm sütni-főzni. De minderről majd később, talán egy hónap múlva...:)
Mindenesetre ma, ezen a borongós esős napon a mi konyhánkban kisütött a nap.

Miután megtudtam, hogy a "mekis" hamburgerben rizs is van, :))) elhatároztam, hogy most aztán megmutatom tudatlan gyermekeimnek, hogyan is kell kinéznie egy hamburgernek. 
Szóval Limaránál már régebben láttam egy hamburger zsemle receptet, ezt rögvest meg is sütöttem. Napersze egyből dupla adag lisztből.


Míg a bucik sültek-keltek,  (vagy fordítva) Luca elkészítette a szószt. Egy rész majonéz, egy rész ketchup, és három db apróra vágott csemegeuborka.



A húst rábíztam Istvánra, és ez egy nagyon jó döntésnek bizonyult.

Egy kis bibi azért volt, a hagymát férfiasan vágta...a lányok aztán sápitoztak, hogy ez nem rendes hamburgerhús, de aztán rátettük a zsemle tetejét, és megették.


Megették, kivéve Mesi, akivel egyezkedni-alkudozni kellett.


A többiek azért jóllaktak. :)

4 megjegyzés:

  1. Na tessék, előkerülsz, aztán csorog a nyálam. Lehet, hogy jövő héten nálunk is lesz hamburgernap... :-)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk egy héten legalább 1x biztos van hamburger, mert a fiúk imádják, csak éppen gabonafasít van benne, de a többi stimmel!
    Örülök, hogy hallok felőletek!

    VálaszTörlés
  3. Gabka, egy szabad délután kell hozzá...:)
    Orsi, hogy készíted a gabonaasírtot? Tedd fel majd, ha csinálsz, érdekel! Köszi! :)

    VálaszTörlés
  4. Nemrégen találtam a blogodra, máris mindegyik receptedet ki szeretném próbálni, nagy sikerre számítok velük otthon:-)

    VálaszTörlés

Hányan vagyunk éppen most?